Årlig kontroll

Minst en gång per år bör man verkligen se över sin bil. Bilen slits varenda gång du kör den. Men vill verkligen inte vara med om en olycka. Det är viktigt att se att allt är okej innan man kör vidare.

Ofta hör man hur många olyckor som händer på vägarna. Det är skrämmande att det kan hända vem som helst. Livet vi lever är skört och man behöver ta hand om sig. Det gäller även att se över att man kör en duglig bil. Spenderar man mycket tid i bilen så slits det såklart också extra snabbt. Vänta inte med att se över skicket på din bil. Minst en gång per år bör man göra det, kör man mycket är det inte fel att göra det oftare. På vägen vill man vara en bra medtrafikant och undvika att skapa en fara. Det är i en snabb fart med stora tunga fordon.

Grundlig koll

Även om allt kan hända kan man göra saker för att motverka det. Som att se över bilen. Genom att minst en gång per år kontrollera att allt ser bra ut är man en bra bit på vägen. Det finns bilservice i mer eller mindre alla städer. Behöver man bilservice i Märsta är detta helt möjligt att hitta. Där kan man få bra hjälp med att se över sin bil. Under servicen kontrollerar man det mesta med bilen. De skriver i en journal ned alla saker som kan behövas göra något åt. Är det akuta saker kommer du även få reda på det.

28 Apr 2021

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna