Flexibilitet och säkra lösningar

Hur ofta används en bil egentligen? Många överskattar det egna användandet. Det är ofta ytterst begränsat; bilen används för att ta sig till- och från jobbet, för att handla om för att skjutsa barnen vid speciella tillfällen. Resten av tiden så blir den stående.

Det finns få saker som kostar lika mycket pengar i förhållande till hur mycket saken i fråga används. Adderar man till detta att en bil hela tiden förlorar i värde så finns det ytterligare en avigsida att väva in i beräkningen. Till detta ska andra kostnader läggas till också - bilskatt, försäkringar, besiktningar och regelbunden service. Kort sagt: en bil kostar, för de flesta, mer än den smakar.

Samtidigt så är det roligt att köra bil och det är, i vissa lägen, absolut nödvändigt. Ett bilkooperativ är en perfekt lösning och vårt alternativ slår de flesta på fingrarna. De bilar som finns i vårt stall är moderna, de är enkla att köra, de finns i olika storlekar och de håller högsta säkerhetsklass. Bokningen sker på ett smidigt sätt och du som medlem är garanterad en bil då du verkligen behöver den. Vi håller låga priser och vi ser hela tiden till att bilarna är rena, fräscha och kontrollerade inför varje bokning.

Genom att lösa ett medlemskap i ett bilkooperativ så ger du dig själv en möjlighet att njuta av friheten som en bil för med sig - med du gör detta på dina egna villkor och utan att betala en massa pengar i onödan. 

 

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna