Att sälja en begagnad bil

Det är ett stort steg för många att göra sig av med en bil. Mycket ska stämma och många hål måste täppas till. Det är förberedelser och kanske många visningar. Men det finns enklare sätt.

Det finns många anledningar till att man kan behöva göra sig av med en bil. Förhållandena har ändrats, helt enkelt. Man har funnit en partner med bil och behöver inte två. Familjen har blivit mindre. Man har bytt bostadsort. Man anser sig inte ha råd att behålla bilen.

Oavsett anledning kan det vara något av en prövning att sälja sin bil privat. Tillströmningen av oseriösa personer som anser sig generösa när de erbjuder dig halva den begärda summan kan vara förfärande hög. Det ska betittas och det ska provköras och sedan är personen bara onåbar. Krångel och stress är det vanliga.

Ett enklare sätt att sälja bilen

Hur mycket är din sinnesfrid värd? Hur mycket är din tid värd? Är du rädd om båda dessa saker är det en varm rekommendation att istället anlita en bilhandlare i Örebro. Varför handskas med allt krångel när du kan göra samma sak på ett enkelt sätt?

När du lämnar uppdraget att sälja din bil till en etablerad firma låter du någon annan ta ansvaret. Du kan luta dig tillbaka i din soffa, trygg i förvissningen om att allt gått korrekt till. Inga krångliga potentiella köpare utan bara en värdering, ett köp och sedan pengar på bankkontot. Den enklaste varianten av bilförsäljning du provat.

29 Dec 2020

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna