Biltvätt med personlig känsla i Helsingborg

Visst kan man man köra in i en automatisk biltvätt och sitta kvar i bilen medan färgglada trasor piskar över lacken, men det blir aldrig samma resultat som på en riktig biltvätt i Helsingborg.

Ett arbete brukar bli bättre utfört om det finns ett personligt engagemang och det är därför resultatet alltid blir bra på en biltvätt i Helsingborg. När man lämnar sin bil till personalen blir den inte bara en i mängden som blir tvättad på rutin. Istället frågar de hur man vill ha den tvättad och om man har några speciella önskemål.

Tvättar man sin bil ofta så vet de hur man brukar vilja ha det. Det kan ju hända att man kört höstlöv eller något annat som smutsat ner så att man behöver en större rengöring. Då säger man bara till när man kommer så tar de sig an det jobbet också.

Det är bra för lacken med biltvätt i Helsingborg

Det är bra att ha fasta tider när man ska tvätta bilen i Helsingborg annars är det lätt att man skjuter upp för att det inte hinns med. Därför kan man boka in sig på tvättider och varva med en storrengöring en gång i månaden.

Alla bilar mår bra av att bli rengjorda regelbundet så att smuts, salt och asfalt inte fastnar i lacken. Det är också bra för bilen och för vår miljö om man inte använder starka kemikalier. Låter man en biltvätt i Helsingborg ta hand om bilen så använder de bara miljömärkta produkter.

28 Mar 2022

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna