Bokning av bussföretag för trädgårdsmässan

Färdiga paketresor med bussföretag för privatpersoner. Bussuthyrning för att ta grupper och företag till event, mässor eller fantastiska resor i Europa.

BruksTrädgården hade filialer runt om i mellansverige. Hela året arbetade de med att antingen sälja blommor, fröer och annat som hör till plantering, eller att sätta nya fröer för de plantor som skulle säljas under nästa säsong. Företagsledningen enig om att alla anställda skulle bjudas på en resa till trädgårdsmässan, som tack för allt hårt arbete.

En av ledamöterna hade fått i uppgift att ta in kostnadsförslag från olika bussföretag som erbjöd bussuthyrning. Anders, som ledamoten hette, hade bokat resor tidigare och visste direkt vart han skulle vända sig för att få bra priser, god service och duktiga chaufförer till företagsresan.

Bussföretag erbjöd bra upplägg

Västanhede bussföretag var bland dem som återkom med kostnadsförslag. Det Anders hade frågat om var bussresa, inträde till trädgårdsmässan och en middag innan de vände hemåt. Allt detta kunde bussföretaget ordna. Pick up skulle ske på några platser utefter vägen vilket var perfekt särskilt för dem som bodde lite längre bort och på så sätt slapp köra in till stan.

Nu var det bara att informera personalen om resan och se hur många som ville följa med. Det visade sig vara nästan alla - nittioåtta procent - helt otroligt. Det innebar att de nästan skulle fylla en stor buss helt. Nu kunde Anders ringa och tala om för bussföretaget vilken storlek de behövde på bussen de skulle hyra tillsammans med den duktige chauffören.

6 Sep 2022

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna