Däckverkstad med många tjänster i Åkersberga

För den som har bil kan en däckverkstad i Åkersberga vara något. Där kan man inte bara byta däck utan även få hjälp annat, som att förvara däcken på däckhotell.

Sven flyttade till Småland när han var ung. En vacker dam vid namn Agneta hade fångat honom med sin charm och var numera hans fru. Båda var pensionärer och hade inga band kvar till den stad de bodde i. Barnen hade flyttat åt olika håll. Så nu hade paret flyttat tillbaka till Svens uppväxtort, Åkersberga.

Anledningen var att ett av barnen med barnbarn flyttat dit och även skaffat jobb på orten. Det kändes tryggt att ha dem nära då både han och frugan var till åren. Nu hade dottern övertalat Sven att låta personalen på en däckverkstad få byta däck och förvara däcken på däckhotellet.

Däckverkstad förvarar däcken på hotell

Dottern förklarade att han slapp hitta förvaring till däcken som både tvättades och förvarades där. Det förstod han, men kunde dom inte bara ligga på ett lager? Hotell lät så dyrt, tyckte han. Agneta höll med dottern, så det var bara att ge med sig och låta verkstaden byta däcken och lämna dem där.

Han kunde inte låta bli att fundera på om hans däck hade eget rum, så han frågade. Efteråt kändes allt mer logiskt. De tvättade däcken, lade dem på ett lager som kallades hotell. Den trevliga killen som bytte däcken berättade att de även erbjöd bilservice och reparationer. Sven gillade stället. Hos däckverkstaden kunde han tänka sig att lämna inte bara däcken utan även sin bil.

9 Oct 2022

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna