Däckverkstad Uppsala - professionell hjälp lönar sig

Har du nånsin bytt däck på din bil så vet du också att det handlar om ett tungt jobb. Som privatperson så har man sällan möjlighet att exempelvis hissa upp sin bil och sedan byta däcken - man får använda en domkraft och med detta så kommer också en obekväm ställning.

Denna kombineras med lyft av tunga däck och det hela kan sluta med att man gör sig illa i exempelvis ryggen. Dessutom så har ofta privatpersoner dålig koll på däckens status och skick - något som i sin tur leder till en ökad olycksrisk. Det är också några av de anledningar som ligger bakom rekommendationen att välja en däckverkstad i Uppsala för ditt nästa däckbyte.

Det finns även fler starka argument som pekar i riktningen mot en däckverkstad i Uppsala snarare än att du själv sätter dig och byter dina däck på bilen. Här nedan följer några av dessa - som följer:

  • Du sparar tid. Oavsett hur snabb du är på att byta däck så når du aldrig samma tempo som den kunniga, erfarna personalen på en däckverkstad. De gör jobbet på ungefär fem minuter per däck och detta utan att fuska minsta lilla. Tvärtom: under den tiden hinner de såväl kontrollera som optimera och balansera dina däck; något som leder till att din resa - oavsett om det är vinter eller sommar - blir säker.
  • Du betalar lite pengar. Kostnaden för ett däckbyte ligger mellan 3-600 kronor och det handlar inte om många kronor. Ska du byta däck två gånger per år - vinterdäck och sommardäck - så får du en årlig nota på kanske 6-700 kronor beroende på vilken däckverkstad i Uppsala du väljer.
  • Förvaring. Du kan även välja att förvara dina däck hos en däckverkstad. Det ger dig fräscha, noggrant kontrollerade och säkra däck som förvaras i rätt miljö - något som ger däcken i fråga en längre livslängd.
21 Sep 2023

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna