Dags att byta bil

Att sälja en gammal bil och köpa en ny kan vara en omständig process. Det lönar sig att vända sig till en lokal bilhandlare, som kan ta hand om båda transaktionerna på ett korrekt sätt.

Börjar det bli dags att sälja din gamla bil och köpa en ny? Vänd dig då till din lokala bilhandlare, så blir båda ärendena omhändertagna på ett och samma ställe. Hos bilhandlaren kan du känna dig trygg med att din gamla bil värderas till ett rättvist pris, och du slipper ta reda på vad du ska ta betalt för den. Risken med att sälja en bil privat är att priset sätts för högt eller för lågt, och att du antingen förlorar pengar, eller att bilen blir svår att sälja. En annan fördel med att vända sig till en bilhandlare är att köpet omfattas av konsumentköplagen.

Goda råd inför köpet

Att gå till bilhandlare lönar sig också när du ska välja en ny bil. Om du är ute efter en begagnad bil kan du lita på att bilhandlaren har koll på fordonets skick, och att priset är satt därefter. Till skillnad från när du köper bil av privatperson kan du beskriva hur dina behov ser ut, varpå handlaren har en pool av modeller att välja bland. Kanske guidar hen dig till en bil du inte funderat på själv, men som visar sig passa dina behov utmärkt. Du som har behov av att sälja eller köpa bil i Eskilstuna rekommenderas ta hand om ärendet hos din lokala bilhandlare.

16 Dec 2020

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna