Din nästa bil kan bli din bästa

De flesta av oss är förtjusta i våra bilar. Bilen är ett praktiskt hjälpmedel som tar oss och vårt bagage från punkt A till B. Den ska helst bara rulla och inte kosta för mycket. Var finns den?

Dagens samhälle är komplext och komplicerat - och stressigt. Helst ska resor inte ta någon tid alls och inte kosta något heller. Det är inte alltid lätt att hinna med att först vara på jobbet i tid, sedan hämta valfritt antal barn på valfritt antal ställen för att avsluta med matshopping och hemfärd.

En bil gör de flestas ganska stressiga schema möjligt och får vardagen att fungera. För boende utanför storstadsregionerna finns sällan någon riktigt bra kollektivtrafik att nyttja när livet ska sys ihop och fås att fungera. Bilen är också suverän för ledighet och semester. Möjligheten till flexibilitet med platser och tider är enorm och ger möjligheter till vistelser i naturen och längre semesterresor.

Bilar för olika behov och familjer

De flesta bilar fungerar bra. Det hörs ofta kritik och muttrande invändningar mot den ena bilmodellen och det andra bilmärket. Sanningen är nog att de allra flesta bilar sköter sig bra och fungerar länge. Naturligtvis kräver de lite omsorg och service. Det gör alla ting som man planerar att behålla ett tag och använda dagligen.

Med växlande livssituation och antal medpassagerare kan behoven skifta. Den bil som passade dig utmärkt för två år sedan är idag inte alls vad du behöver. Har du till exempel en hund som är större än en medelfet katt behöver du troligen ett bagageutrymme där du kan placera en bur. Har du ett par barn kanske du skulle önska samma typ av utrustning för dem - men mest troligt är att du behöver ett rymligt baksäte, bara.

När din bil behöver gå till sista vilan

Din bil kanske fortfarande är precis vad du behöver. Då kan det ändå vara så att du inte längre kan behålla den. Kanske har den börjat få så många problem med stigande ålder att det är dags för pension? Då brukar den stora frågan vara om man vill byta till en liknande bil eller om man längtar efter något nytt.

Bara du vet vad som passar dig. Om du inte absolut måste kan det vara bra att titta runt lite, jämföra komfort och ekonomi. Har du gjort rätt kommer du strax att märka det. Leta hos de bästa bilhandlarna! Läs vidare om bilhandlare på denna webbsida: https://www.bilhandlarehelsingborg.se/

23 Oct 2020

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna