Drömmen om att köpa husbil

En bil som kan ta dig vart du vill men som du också kan sova och leva i. Idag är det många som drömmer om att köpa en husbil och ge sig ut på äventyr.

Resor är något som står högt upp på många människors lista. Att få ta sig bort ifrån hemmet och se nya vyer och träffa nya människor. Kanske få prova på ny mat och komma till värmen, eller kylan. Eller helt enkelt bara något annat än vad som finns därhemma.

Men kanske tycker du att hotellrum är för opersonliga och för dyra. Eller så vill du kunna ta med dig en hel del saker när du reser. Och även kunna stanna till lite här och var under resans gång. Då kan det vara läge att köpa en husbil istället för att satsa på flygbiljetter och hotellrum.

Köpa husbil som investering

Idag finns det många som har valt att köpa en husbil för att bo i under kortare eller längre perioder. Det kan till och med vara så att man har en liten och billig lägenhet och istället satsar på att lägga sina pengar på husbilen.

En husbil kan vara en investering som gör att alla semestrar framöver blir enklare och billigare. Men det är också en extra bostad som går att använda som gästbostad vid besök eller som ett bra alternativ vid en husbyggnation eller renovering. Och den dagen du bestämmer dig för att sälja din husbil så har den ofta ett mycket gott andrahandsvärde.

11 Jun 2023

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna