Elbilarna blir fler och fler

Elbilar är här för att stanna. Allt fler väljer att köra elbil och inser behovet av en laddstation hemma. Det är ett modernt sätt att ladda sin bil, den är alltid fulladdad när du behöver den.

Har du tidigare tvekat inför att skaffa en elbil, för att det verkat osäkert och krångligt med laddningen? Så var det väl också tidigare, bara vissa mackar hade laddstationer och man vill ju inte bli stående med sin bil. Men i takt med att elbilarna blir fler och fler ökar också behovet av fler laddställen. Du som kanske har skaffat en elbil äntligen vill ju kunna ladda den hemma, så att du verkligen kan känna dig trygg och kan använda den när du behöver.

En modern och flexibel laddstation

En laddstation kan installeras till en bostadsrättsförening, ett företag eller privata bostäder. Laddstationerna är utrustade med 4G, vilket innebär att man kan styra laddningen från en app i mobilen. Man kan ställa in intervaller, och stänga av och sätta på laddningen utan att vara i närheten. Du behöver inte oroa dig att det kommer in fukt eller skräp in i kontakten, den är även utrustad med att självstängande lock. En laddstation kommer göra att du kan känna dig trygg och flexibel med ditt elfordon. Den är alltid startklar, och det är ju vitsen. Att på detta sätt bidra till en grönare miljö och en hållbar framtid, gör att man inte behöver ha dåligt samvete för att man kör bil. Det är ju en elbil! Läs mer om laddstationer på denna hemsida: northprojects.se

22 Mar 2021

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna