En uppkopplad bilverkstad i Uppsala

Moderna bilverkstäder arbetar uppkopplat för att felsöka och laga den avancerade utrustning som finns i dagens bilar. På en bilverkstad i Uppsala ger man dessutom en digital servicebok.

Genom att vara en auktoriserad bilverkstad har man tillgång till olika biltillverkares anvisningar för genomgång och reparation. När man lämnar in sin bil får man därför en garanti på att allt har gjorts på ett riktigt sätt och det skrivs in i den digitala serviceboken. Man behöver inte längre hålla reda på stämplar och serviceböcker. Allt finns lagrat och samlat på ett ställe.

Att få den regelbundna servicen utförd på en auktoriserad bilverkstad i Uppsala gör att man behåller sin nybilsgaranti. Som extra trygghet ingår ett års fri assistansförsäkring. När bilen rullar ut från service blir den dessutom tvättad utan kostnad för att bekräfta att den är i toppskick.

På en bilverkstad gör man det lilla extra för bilen

På en bra verkstad ser man alltid till att bilen har det den behöver för att vara i bästa skick. Lämnar man in sina däck på säsongsförvaring vet man att de blir väl omhändertagna i vältempererade lokaler. När det är dags för skifte är de balanserade och rengjorda. Skulle de vara slitna eller skadade får man erbjudande om nya däck.

För att hålla bilen i det fina skick man verkligen vill ha går det också att få separat AC-service så att man vet att den kommer att hålla. Inför sommaren kan det dessutom vara skönt att vid samma tillfälle komplettera med en skyddande solfilm.

17 Feb 2022

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna