Gå en bilvårdsutbildning - för entusiasten och entreprenören

Nu finns möjligheten att boka en både grundläggande och kompetenshöjande bilvårdsutbildning där alla från bilentusiaster till aspirerande företagare kan delta.

Oavsett om du är en bilentusiast eller har ambition att starta eget inom professionell bilvård, kan du boka en bilvårdsutbildning där du från grunden får lära dig allt som rör bilvård. Kanske är det så att du har ett par bilar där hemma som skulle behöva lite kärlek men du vet inte på vilket sätt man ska polera upp en äldre bil eller vilken sorts medel man bör använda. Sådant får du lära dig på en utbildning i bilvård och mer därtill. Du kan vara helt ny inom detta och vilja lära lära dig allt från scratch, eller så har du redan de grundläggande kunskaperna men vill kunna komplettera med ytterligare kompetens. En utbildning i modern bilvård är till för alla.

Bilvårdsutbildning med fokus på framtiden

Under en heltäckande utbildning i bilvård får du lära dig om allt från olika tekniker till vilka de bästa rengöringsprodukterna är. Bilvårdare spås vara en yrkesgrupp med stora framtidsutsikter, dels eftersom allt fler bilägare väljer att låta ett proffs ta hand om bilen i stället för att göra det själva, dels att det på grund av miljöskäl blivit förbjudet att använda vissa kemikalier som är miljöfarliga. Detta begränsar möjligheten att ombesörja bilvård på hemmaplan. Genom att gå en bilvårdsutbildning ökar du därmed dina möjligheter att få jobb, skapa fler jobb och att bidra till en högre kvalitet på bilvård. Samt till en renare miljö.

31 Jul 2022

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna