Hitta din bil hos en bilfirma

Många väljer idag att köpa sin bil hos en bilfirma. Hos en bilfirma får man ofta en garanti man inte får hos en privatperson. Bilfirmor har många olika bilar, så letar du bil besök då en bilfirma.

Idag är det möjligt att hitta bilar till salu lite över allt på internet. Många väljer att köpa av privatpersoner och det fungerar för många. Men väljer man att köpa av en bilfirma får man ofta även en garanti på bilen. Detta kan vara en ovärderlig trygghet. Det finns bilar i alla prisklasser. Köper man en dyrare bil vill man ofta ha någon form av garanti. Hos en bilfirma hittar ni många olika bilar. Många bilfirmor är fokuserade på ett specifikt märke, men det finns även de som tar in din gamla bil i inbyte och drar av det på priset.

Vad ska man tänka på?

Om man ska kolla efter en bil på en bilfirma i Eskilstuna eller någon annanstans så kan man börja med att göra ett besök. Då kan man säga vad man önskar för typ av bil, om det ska vara pendlingsbil, stor bil som ska orka dra tyngre, mm. Man bör även nämna prisklass. De på bilfirman kan då hjälpa er att hitta en bil som passar era önskemål. Innan ni går igenom med köpet så ska papper noggrant läsas igenom. Kontraktet ska aldrig vara sämre än vad konsumentlagen säger, då är dessa delar av kontraktet ogiltigt. Kolla igenom bilen ordentligt och provkör den innan.

26 Dec 2020

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna