Hitta en prisvärd bilverkstad i Göteborg

Börjar det bli dags för bilservice? Priserna mellan olika bilverkstäder kan variera och för den som bor i Göteborg kan det löna sig att jämföra priser. Men det finns även annat att tänka på.

En bil måste vara säker att köra och man ska därför enligt lagen lämna bilen på service med jämna mellanrum. Hur ofta beror på bilens årsmodell. I det servicehäfte som hör till bilen har tillverkaren angett när detta ska ske. Det är viktigt att man följer anvisningarna och inte lämnar in bilen för sent eftersom det kan göra att försäkringen upphör att gälla. Men bilen slits också onödigt mycket och tappar även i värde. Vid bilservice går en mekaniker igenom hela bilen in- och utvändigt enligt ett särskilt schema som biltillverkaren har satt upp. Många gånger upptäcks små problem, som om de inte åtgärdas i tid, kan växa sig stora och innebära dyra reparationer. Det lönar sig med andra ord att serva bilen i tid.

Man behöver inte lämna bilen till en märkesbilverkstad

Vill man lämna bilen för service på en bilverkstad i Göteborg kan det löna sig att först jämföra priser. Många bilverkstäder har också olika erbjudanden i samband med service. Det kan vara bra att känna till att man inte behöver lämna bilen till en märkesverkstad bara för att man har en bil av ett specifikt märke. Man kan välja vilken verkstad man vill, försäkringen kommer fortsätta att gälla. Ett tips är att kolla in de bilverkstäder som inte ligger lika centralt eftersom de oftast är lite billigare.

4 Dec 2021

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna