Hyra buss i Stockholm för musikalresa

Bjuda anställda på teater, musikal eller mässa. Istället för att samåka varför inte hyra buss i Stockholm och göra även transporten till en kul del av resan.

Callcentret hade vuxit så det knakade och personalen gjorde ett fantastiskt jobb. Inte bara genom att jobba hårt, utan även att de var så omhändertagande om alla de nya som börjat hos dem senaste halvåret. Det betydde allt, då trivsel var nummer ett för att få personalen att stanna kvar.

VD:n Hans kände att bokningarna som kom in nu hade stabiliserats, och personalstyrkan var perfekt för tillfället. Vad vore inte bättre då än att bjuda alla på en resa? Han hade kollat hur det fungerade att hyra buss i stan och hittat ett bra alternativ. Man kunde planera resa själv eller boka en av deras.

Hel fempoängare att hyra buss i Stockholm

Företaget hade börjat med några få anställda. Hans hade som vana att besöka dem på “golvet” varje dag för att lära känna dem bättre. Därför visste han att av de resor bussbolaget hade, skulle en tur till Dalhalla för att se Kristina från Duvemåla passa bra. Han bestämde sig för att hyra buss i Stockholm där alla fyrtio anställda skulle få plats.

En månad senare träffades de på Cityterminalen. Bussen var riggad med dryck, smörgåsar och snacks så att ingen skulle sakna något under resan. Han hade fått hjälp av några anställda att ordna lite lekar. Alla var uppspelta när bussen rullade ut från Stockholm. Förväntan låg som en slöja i luften och ljudet av skratt fick Hans att le nöjt.

27 Sep 2022

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna