Hyra buss i Västerås för lägerresor

Att åka på läger med en förening kräver koordination. Att hyra buss i Västerås innebär att man åker gemensamt till och från lägret och ökar gemenskapen.

Viktor nickade till de övriga i körgänget. Det var dags för styrelsemöte för kören. Denna gång var det körlägret som var på agendan. De hade hittat ett mysigt ställe åt Norahållet. Helgen skulle bli fantastisk som vanligt. Sång hela helgen lång så rösten var härligt sliten på måndagsmorgonen. Mycket skratt, bus och fniss brukar det också finnas plats för.

Körhelger var verkligen något av det underbaraste som fanns. Man lärde känna de nya så väl att det kändes som de varit med i kören i flera år. De hade dock haft problem tidigare när lägerplatserna hade varit nära Västerås. Koristerna hade inte stannat kvar för middagen på kvällen och hade inte varit med på övningarna på söndagen. I år skulle man tänka om lite, därför hade de aktivt letat lokal lite längre bort.

Hyra buss för transport i Västerås med omnejd

Jenny tog till orda och sa att det hade gnällts lite i sopranstämman. Nästan ingen sopran eller alt hade tillgång till bil den helgen. Viktor funderade lite, men så kom han på, man kan ju hyra buss och åka tillsammans! Det skulle ju bli det perfekta transportmedlet. Gemenskapen skulle definitivt stärkas ännu mer med en gemensam bussresa.

Alla stämledarna runt bordet nickade. Det var en bra idé, då fick alla åka tillsammans. Det skulle bli en helg när hela kören bondade mer och sjöng ännu bättre. Bästa körhelgen på länge, helt enkelt!

9 Nov 2022

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna