Hyra buss till Arlanda utanför Stockholm

Hyra buss är inte bara en möjlighet för dem som vill resa längre från Stockholm. Det kan faktiskt röra sig om korta turer, så som till flygplatsen Arlanda.

Det hade varit galet mycket på callcentret i Stockholm. Anita tyckte aldrig att siffrorna på displayen med väntande samtal minskade. De snarare ökade i en stadig fart. Det var alltid likadant när de hade erbjudanden. Kunderna var som galna. Man kunde tro att de ville handla på internet, men inte. Alla ville ha personlig service.

Idag hade de fått besked att inte ta några samtal klockan två samma eftermiddag, då chefen hade något att berätta. Alla hade diskuterat detta på lunchen och försökt lista ut vad det var. Men ingen hade gissat rätt. Det var en överraskningsresa. De som kunde skulle möta upp utanför företaget där det skulle stå en buss.

De hade bestämt att hyra buss

Företaget hade sett till att hyra buss för att transportera dem från Stockholm. Den hade fina säten och hela inredningen kändes lyxig. Sorlet var högt då alla var nyfikna till bristningsgräns. Så blev det plötsligt alldeles tyst. De hade rullat in på Arlanda flygplats och det kändes overkligt.

Chefen tog mikrofonen, Han förklarade att de skulle få varsin biljett som de skulle använda vid check in desk 26. För nu kunde han berätta att de skulle Köpenhamn. Det skulle bli middag med huvudkontoret och därefter besök på tivoli. När de återvände följande dag skulle samma buss möta dem för att ta dem hem igen efter en oförglömlig överraskningsresa.

10 Oct 2022

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna