Hyra buss Uppsala - det bästa alternativet att resa

Har ni planerat att åka iväg från Uppsala till en annan stad som sällskap? Oavsett storleken på sällskapet så finns det fördelar i att hyra buss i Uppsala och genom detta transportmedel ta er till den stad ni ska - och sedan hem igen på samma sätt.

Många som ska resa iväg - företag för konferenser, kompisgäng för nöjesresor eller exempelvis idrottslag för bortamatcher/cuper - väljer andra alternativ. Man kanske åker iväg i flera bilar, man kanske väljer tåget eller också väljer man att flyga. Inget av dessa når samma sammantagna standard och fördelar som att hyra buss i Uppsala gör.

Vi tittar närmare på några fördelar som finns i detta och visar varför ni bör kontakta ett bussföretag i Uppsala som ert första steg mot den resa ni ska ge er ut på:

  • Miljövänligt. Att flyga är det absolut sämsta alternativet för miljön. Därefter följer att välja att åka i flera olika bilar. Tåget är det bästa alternativet, men då handlar det också om väldigt höga priser - och osäkra avgångar. En annan nackdel med tåg är hur man tar sig från tågstationen i den nya staden? Med bussen så sker en smidigt transport - men väldigt lite utsläpp av avgaser - och där ni direkt kommer fram till platsen ni ska. Allt bagage åker med er i samma buss och det är även det en fördel: ingenting försvinner.
  • Bra priser. Slår man ut kostnaden för att hyra buss per person så blir det ett väldigt prisvärt alternativ. Genom att kontakta flera olika bussföretag i Uppsala för offerter så kan ni dessutom förhandla er fram till ett billigare pris.
  • Komfort. Du sätter dig i ett bekvämt säte med gott om utrymme för benen. Det finns en fräsch toalett och det finns alla möjligheter i världen att exempelvis jobba som en följd av det trådlösa internet som finns ombord. Att ni dessutom kan hitta på saker tillsammans - frågesport, se på film och så vidare - gör att er resa blir betydligt roligare. Jämför detta med att sitta i olika bilar.
  • Skräddarsy er resa. Det bussföretag i Uppsala ni anlitar kan hjälpa er att skräddarsy en lösning som passar era behov och som uppfyller de krav ni har. Genom att ta hjälp med planeringen så säkerställer ni att hinna med allt - och att hinna i tid utan en massa stress och irritation.
26 Feb 2023

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna