Körskola för raggare i Västerås

Vinden i håret, dunka i plåten. Raggar-drömmen kan bli sann på en körskola i Västerås. Raggare är minsann inte begränsade till Dalarna eller Värmland.

För många är livet som raggare ett riktigt drömliv. Cruising, sänkta bilar, hög volym på bilstereon. Men utan bil och körkort blir det inte så mycket. Även om det kan vara mysigt i baksätet är det ju bakom ratten du vill vara. Då kan du åka runt och dunka i plåten så mycket du vill. Det är ju din bil.

Men första steget är att ta körkort. Att inte ha körkort som raggare är faktiskt betraktat som riktigt pinsamt. Att ta rollen som chaufför är också fint för dig som inte gillar att dricka öl. Nykter bakom ratten är ju en självklarhet, och är det du som kör har du en perfekt ursäkt för att slippa hinka Norrlands Guld.

Körskola lär raggare köra bil ordentligt

Du som är ute efter att åka ut på raggen ska dock lyssna noga på vissa delar av körkortsutbildningen vid din körskola i Västerås. Särskilt på den del av teoriundervisningen som kallas för riskettan. Där kommer ni nämligen gå igenom en hel del av de riskbeteenden och riskfaktorer som kan dyka upp i trafiken.

Och som raggare är det sannolikt så, att du kommer känna igen vartenda ett. Passa på att försöka revolutionera cruisingen, när du väl har lappen i handen. Inget luta sig ut genom rutan, inget hetsigt tutande, inte för mycket tjo och tjim. Även en raggare bör ta trafiksäkerhet på största allvar.

18 Jul 2022

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna