Laddstation på företag är framtidens melodi

Hör du till dem som har en elbil och är trött på att inte kunna ladda medan du arbetar? Vill du kunna erbjuda dina medarbetare en laddstation på ditt företag? I båda fallen finns det lösningar.

Det finns en stor marknad för de företag som idag kan erbjuda att installera en laddstation. De installerar och servar laddstationer så att alla människor som har skaffat en elbil får möjlighet att kunna ladda bilen medan de arbetar. Visst är det den absolut bästa lösningen? Varför sitta i kö efter och innan jobbet om laddningen kan göras medan du själv arbetar?

Om en laddstation fanns på varje litet företag skulle det underlätta för många människor. Livet skulle bli så mycket enklare och bekvämare. Stressen över att hitta en laddstation skulle försvinna och lugnet skulle lägra sig över arbetsplatsen. Det skulle kanske rentav innebära att dina medarbetare presterar bättre under dagen då de arbetar. Vem vet?

En laddstation vid företaget måste tåla väder och vind om den ska stå ute

För att en laddstation ska bli lönsam för ett företag måste den vara gjord av hög kvalitet. Den ska stå emot kyla och otjänligt väder och inte sluta fungera titt som tätt. Det blir ju ingen glad av. Snarare tvärtom. Är det nu meningen att en laddstation ska underlätta för alla som arbetar så måste den ju fungera i ur och skur. Anlitar du ett företag som kan sin sak och snabbt är på plats för att ge service blir det här inga problem. Läs mer om laddstation på denna hemsida: laddstationföretag.se 

21 Oct 2021

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna