Laddstolpe i Stockholm gör det enkelt för alla

En laddstolpe i Stockholm underlättar livet för alla som kör elektriska bilar. Nu kan du som är delägare i en bostadsrättsförening installera egna laddstolpar.

Det ploppar upp laddstolpar här och var på samma sätt som det tidigare fanns P-automater vid varje parkering. Det blir lekande lätt att ladda bilen när det installeras en laddstolpe på olika platser i Stockholms stad. Det behövs inte längre stora bensinstationer. Du kan ladda bilen lika lätt någon annanstans. Till exempel när du jobbar eller sover.

Alla människor kan installera en laddstolpe. Du kan vara företagare eller äga ett parkeringsbolag. Är du privatperson går det bra att installera en laddstolpe hemmavid. Är du delägare i en bostadsrättsförening har du alla möjligheter att se till att ni får en eller flera laddstolpar installerade.

Installera laddstolpe i Stockholm

Vill du ha en laddstolpe i Stockholm så köper du både den och installeringen av ett pålitligt företag. De ser till att du får hjälp med allt. Från första början till allt är klart och installerat. Dessutom erbjuder de oftast service och kontroller under de kommande åren. Då vill man ju leverera kvalitet.

Men en egen installerad laddstolpe kommer du att kunna njuta av en bra produkt från leverantörer med gott rykte. Det är en god försäkring om att du hänger med in i framtiden. Elbilar är nutidens fordon och ser ut att vara här för att stanna. En grönare framtid är på väg att se dagens ljus, skulle man kunna säga.

21 Apr 2022

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna