Lämna Bettan på bildemontering

Låt någon annan ta vara på delarna från din gamla bil. Lämna in den för bildemontering så tar de vara på alla delarna som kan användas till en annan bil.

Nu är det dags att säga farväl till gamla Bettan, efter flertalet försök att få henne att rulla får man inse att hon har gjort sitt. Det känns som ett svek varenda gång man sätter sig i sin nya stjärna, men Bettan måste veta att hon alltid kommer vara The One. Hur ska nu Bettan få det bra sin sista tid och var ska man göra av henne?

Ingen vill ha en bil, trots att det är Bettan, som inte fungerar. Då står de bara och tar plats, plats som man hade kunnat ha till annat. Man kanske ska inse att det är bättre att bilskroten får ta emot henne. Kanske finns det någon del av henne, som en annan lycklig ägare kan få ta.

Bildemontering tar vara på allt

På skroten tar man emot bilen vare sig den är gammal eller ny. Det finns olika anledningar till varför en bil behöver skrotas. För en del handlar det om, precis som för Bettan, att de har gjort sitt. Medan andra bilar kanske har varit med om en olycka.

De gör en bildemontering av den och tar ut de delarna som någon annan kan använda sig av. Vi slänger alldeles för mycket redan som det är idag. Om man bara tar vara på de sakerna man faktiskt kan, så tar man ett steg i rätt riktning. Läs mer om bildemontering på denna sajt: https://www.nordiskaautomotor.se

11 Jun 2022

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna