Linjemålning och dekorationer på väg

Linjemålning är kanske inte det mest spännande jobbet. Men du visste nog inte att det går att göra mer än vägmarkeringar om man hanterar linjemålning.

Det går att göra mycket mer än att bara måla linjer på vägarna, men visst är det där du lägger mesta tiden om du kör en bil som kan göra linjemålningar. Det är ett viktigt jobb att få ut alla linjer på vägarna. Trafiken blir till exempel mycket mer säker när alla vet vilken sida om strecket de ska köra på.

För att kunna tillgodose alla önskemål om linjer krävs det att man har en lite större maskinpark. Med en komplett sådan blir det inga problem att åta sig någon form av jobb som har med vägmarkeringar att göra. Då kan man även ta bort de eventuellt oönskade linjerna om så krävs.

Linjemålning kan vara dekorativt

Företag inom linjemålning, som exempelvis Gästrike Trafikmålning, kan göra vägsymboler och dekorera både parkeringar och skolgårdar. Men ibland kan man behöva ta bort en del markeringar som redan gjorts. Det är inga problem för ett företag som valt att ha vägar med linjer som sitt arbetsfält. På en parkeringsplats kan det handla om att göra om rutorna som bilarna ska placeras i.

Att dekorera gator och torg med fina linjer verkar vara en trend som börjar tillämpas mer och mer. Här och var ser man en del mönster och symboler på marken. Invid en skola eller en liten förskola kan man även se en del lekrutor och hopphagar som målats lite varstans på de bilfria områdena.

7 Nov 2022

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna