Möt friheten på egen MC

Många längtar efter den frihet som MC-körning innebär. När vägen ligger slät och oupptäckt framför dig kan du styra iväg mot vilket mål du vill. Ett MC-körkort är nyckeln till äventyret.

För dig som vill köra MC ges inga alternativ. Att resa ger perspektiv och kunskaper som du inte kan få på andra sätt. En bil är inte samma sak och tåg eller flyg hamnar inte ens i närheten. En upptäcktsresa ska företas på motorcykel.

Du kan köra MC utan egen motorcykel eftersom en sådan kan lånas eller hyras. Detsamma gäller inte körkortet. Den enda som kan se till att du får MC-körkort är du själv, med hjälp av en vettig trafikskola. Att ta steget och bli motorcyklist på riktigt är ren lycka.

Hur du blir en riktig MC-förare

Du kanske redan har en egen motorcykel, eller så planerar du att skaffa en snarast. Du behöver rätt utrustning - inte för att visa upp för andra utan för din egen säkerhet. Kläder, hjälm, GPS. Framför allt behöver du utbildning dock.

Att köra motorcykel är något helt annat än att köra bil men utbildningen har ändå stora likheter. Den består av teori och av praktisk övning. Du behöver naturligtvis kunna trafikregler och du måste utbilda dig i Riskettan, där risker med just MC-körning tas fram.

Olika personer har olika förutsättningar men kunskaperna behöver alla. Hos en bra trafikskola med erfarenhet av just motorcykel får du hjälp med att sätta ihop en utbildning som passar dig. Sedan är vägen din. Läs mer om MC-körkort på denna hemsida: https://www.mckortstockholm.se/

14 Jan 2021

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna