Planerar ni att sälja er husvagn?

Är det dags för er att sälja er husvagn? Har ni haft många härliga år med trotjänaren men nu är det dags att gå vidare med en annan modell, eller är det slut med husvagnslivet för er del?

Vad anledningen än är så kan det en dag vara dags att sälja er husvagn. Det kan vara ett mycket tufft beslut, för ni kan ha många goda minnen från alla resor som ni har tagit tillsammans. Men när ni ändå fattar beslutet att sälja så kan det vara av olika orsaker. Kanske har er husvagn börjat bli gammal och ni vill byta upp er till en nyare modell. Ni kanske vill ha en modell som är större och som kräver lite mindre underhåll. Eller så har ni helt enkelt bestämt er för att det nu är slut med husvagnslivet för gott.

Hur ni kan sälja er husvagn

Konsten att sälja er husvagn är något som ni inte behöver tänka någon längre stund på. Antingen kan ni byta in husvagnen när ni köper en ny eller så kan ni välja att sälja husvagnen till en privatperson eller ett företag som köper in husvagnar. För er som ska sälja er husvagn så är det viktigt att ni gör ert bästa för att husvagnen ska vara så ren och fin som möjligt inför försäljningen. Det kan innebära att ni även får göra vissa förbättringar som att byta ut lampor och tyger eller att bättra på färgen på utsidan.

19 Oct 2021

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna