Sälj bilen till bilhandlaren

När det dags att köpa ny bil så måste man först bli av med den gamla. Ett smidigt sätt är att låta en auktoriserad bilfirma köpa bilen eftersom de kan sköta allt som ska göras vid en försäljning.

Att köpa en ny bil är kul och man har förhoppningar över köpet och över att man ska få sin drömbil. När man väl har fått sin drömbil så är känslan obeskrivlig, men vägen dit kan vara krånglig eftersom man först ska bli av sin gamla bil. Den gamla bilen ska ut på försäljning och att sköta den kan vara både tidskrävande och överväldigande. Bilen ska annonseras ut och man måste sköta kontakten med de som ringer och är intresserade av bilen.

Tyvärr kan man ibland drabbas av oseriösa intressenter och det kan bli en del tjafs som man helst slipper. Är du en av dem som helst överlåter försäljningen till proffs? Då ska du sälja bilen till en auktoriserad bilfirma istället.

Fördelar med att sälja till en bilfirma

Med hjälp av en auktoriserad bilfirma så kan du på ett mycket smidigt sätt bli av med din gamla bil och du slipper handskas med eventuella oseriösa köpare. Bilfirman kommer att sköta allt som behöver göras vid en försäljning så man slipper att fixa med allt pappersarbete.

Med hjälp av en seriös bilfirma kommer man att få sin bil värderad och det sätts ett prisförslag. Är man nöjd med det så är det bara att slå till och man slipper all stress med att sälja bilen. Läs mer om bilförsäljning på denna hemsida: viköperdinbilsundsvall.se

20 Jan 2021

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna