Sälja husbil är aldrig lätt

Ingen kan ta ifrån dig minnena av din kära husbil. Det kan vara bra att komma ihåg den dag det är dags för dig att sälja husbilen. För den dagen kommer så småningom för nästan alla husbilsägare.

Ibland är det svårt att släppa taget och gå vidare. Att inse att verkligheten inte är vad den har varit och att det är dags att ta nästa steg. Så upplever många husbilsägare det när de har kommit till insikten att det är dags att sälja husbilen. Det är inte så konstigt att det kan upplevas som både sorgligt och jobbigt. Du har säkert väldigt fina minnen med den där husbilen. Ni har rullat många mil tillsammans och fått se både det ena och det andra. Oförglömliga minnen. Men de minnena kommer du alltid ha kvar även om du beslutar dig för att du måste sälja din husbil. Ibland måste man helt enkelt inse att allting har ett slut. Ingenting varar för evigt. Förutom minnena tillsammans med din husbil.

Ta bra betalt när du ska sälja husbil

Du kanske inte trodde att den här dagen skulle komma. Du förnekade det in i sista stund. Men nu är den här. Dagen då du inser att du inte kan förhala försäljningen längre. Du och din husbil kan inte vara tillsammans för evigt. Men när det är dags att säga hejdå ska du naturligtvis få bra betalt för din husbil. Men det mest värdefulla, och helt ovärderliga, är förstås alla minnen du fått i livet tack vare din kära husbil.

3 Oct 2021

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna