Snabb mopedkurs i Stockholm

Ska du ta mopedkörkortet så behöver du gå en mopedkurs i Stockholm. Där får du träna på praktisk körning men även lära dig all den teorin som behövs.

Tålamod är inte direkt en femtonårings bästa egenskap. Trots det var det något Sia fick höra allt för ofta, “ha tålamod” och “snart”. Nu ville hon snart ta saken i egna händer och börja träna inför mopedkörkortet. Hon visste att hon inte fick övningsköra förrän hon kom till trafikskolan, men hon kunde iallafall börja träna på teorin.

Det var inte för att hennes föräldrar ville plåga henne lite extra, utan det var för att Sia var för ung än. Hon behövde bli 14 år och 9 månader innan hon fick börja på den där mopedkursen. Men för Sia själv, som redan sa att hon var 15 år, så var det otroligt svårt. Dessutom var hon en av de första i klassen som skulle ha moped. Hon ville ha sin tid att skina.

Lär dig allt på mopedkurs

Trots att Sia längtade väldigt mycket, så var hon också lite nervös. Hon hade aldrig egentligen gillat några högre hastigheter och var ganska försiktig. Men på trafikskolan lugnade de henne. Det spelade ingen roll att hon var osäker och inte kört innan. De skulle lära henne allt hon behövde på en mopedkurs i Stockholm.

I kursen ingick det terorilektioner och även praktiska körlektioner. Allting gick säkert och tryggt till så att Sia på rätt sätt fick lära sig allt hon behövde.

21 Apr 2023

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna