Snabba vägen till C-körkort

Svårt att få tid över till en lång utbildning? En intensivkurs för lastbilskörkort gör att du snabbt blir eftertraktad på arbetsmarknaden och löser logistiken på ditt företag smidigt.

Körkortsutbildningar tar normalt sett rätt många lektioner och en hel del kvällsstudier för att lyckas med. Men om du vill ordna körkortet snabbt finns det även intensivkurser att gå.

På några få veckor kan körkortet vara avklarat, istället för flera månader för en vanlig utbildning på körskola. Att kunna fokusera utbildningen på kort tid är många gånger även en fördel ur inlärningssynpunkt.

Hur det funkar

Många orter och trafikskolor har intensivutbildningar att erbjuda. Ofta finns möjlighet till boende om du behöver resa till närmaste anordnare. Dessa brukar erbjudas till låga priser då trafikskolorna såklart vill ha kunder, och de lönar sig ofta jämfört med att ordna boende på egen hand.

När det gäller intensivkurs för C-körkort så finns det inte lika många anordnare, så boende blir ofta en faktor att ta i beaktande. Kostnaderna för intensivkurs är något högre, speciellt med boendekostnader inräknade. Dock så brukar det löna sig ekonomiskt ändå om man ser till tidsbesparingen man gör.

Viktigt är såklart att man är fokuserad och målmedveten för att få ut maximalt ur sin intensivkurs. Du vill ju komma ut ur kursen med körkortet klappat och klart. Med det sagt så finns det såklart tid för annat mellan studierna. Det brukar även vara en kul upplevelse och en möjlighet till att umgås med andra studenter.

Lycka till och kör lugnt!

16 Apr 2021

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna