Ta körkort på två veckor

Det är fullt möjligt att vara redo för uppkörning redan om två veckor. Allt beror på din villighet att lära och att du har tillräckligt med tid. En intensivkurs ger dig alla kunskaper som behövs.

Idag är konkurrensen om jobben ganska tuff på många håll. Det finns inte obegränsat med arbeten. För många av de tjänster som finns önskar arbetsgivare en anställd med kompetens inom många områden. Idag förutsätter också samhället på många platser att du har körkort. Det är en investering i både dig själv och din karriär i arbetsvärlden. När du väl jobbat ihop till ditt körkort behöver du heller aldrig göra om proceduren. Ett körkort är något du har hela livet om du sköter dig. Sedan är det också så att det är otroligt praktiskt att ha körkort. Man behöver aldrig be om skjuts och man behöver aldrig be om lov. Körkort och bil betyder frihet under ansvar.

Intensivkurs för snabba resultat

Inte alla har samma förutsättningar och man har heller inte samma vana. Vissa har provat att övningsköra privat medan andra är rena nybörjare. Alla kan lära sig och alla har nytta av körkort. Att välja en intensivkurs är att välja att ägna sig helt åt sin körkortsutbildning under några veckor. Belöningen får du när du upptäcker hur förmågan och de teoretiska kunskaperna ökar varje dag. Med en kompetent och positiv körlärare kommer du att göra snabba framsteg. Vad som ingår i din intensivkurs i Stockholm varierar. Alla obligatoriska moment ska förstås vara med, men resten beror på din egen förmåga.

19 Nov 2020

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna