Trafikskola i Eskilstuna – raka vägen till körkortet

Med en seriös trafikskola i Eskilstuna får man all hjälp man behöver för att klara körkortet. Utbildningen är individanpassad och hålls av erfarna instruktörer.

Att lära sig att köra bil ska helst vara roligt samtidigt som man gör framsteg. Med en trafikskola i Eskilstuna som vet vad man ska lägga fokus på för att göra utbildningen framgångsrik, kommer du närmare målet i din egen takt. Antingen väljer du att boka in enstaka körlektioner då och då eller så väljer du en så kallad intensivkurs om du vill ha resultat snabbt. Att ha ett körkort är idag för många dels en väg till frihet samtidigt som det underlättar ens förutsättningar på arbetsmarknaden. Många jobb kräver mer eller mindre att man har B-körkort och då är det bra att kunna ha det på sitt CV.

Trafikskola som anpassar utbildningen efter behov

Tack vare att lärarna har lång erfarenhet av yrket vet de att många kan tycka att det är lite nervöst att sätta sig i en bil för första gången. Med god pedagogik och tydliga instruktioner får du hjälp med allt du behöver för att säkert kunna framföra ett fordon. All teori samt praktisk utbildning sköts av en kompetent lärarkår och dina kunskaper bedöms sedan med både teori- och förarprov i samarbete med Trafikverket. Att kunna erbjuda individanpassade utbildningar är något som många uppskattar och finns att ta vara på hos din trafikskola. Vissa behöver mer träning än andra och somliga vill skynda långsamt medan andra har “bråttom”.

1 Jun 2022

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna