Trafikskola i Stockholm som även har intensivkurser

Att ta körkort kan ge bättre chanser att få det jobb man vill ha. Fixa körkortet på kortare tid genom att ta en intensivkurs hos Stockholms bästa trafikskola.

Frans log stort. Det var första arbetsintervjun och det hade nästan gått hela vägen så som han önskade. De hade varit trevliga och jobbet skulle definitivt passa honom. Det var bara den lilla detaljen att de hade missat att skriva att körkort var önskvärt, ja, nästan obligatoriskt. Körkort var inget som Frans prioriterat direkt.

Så ville Frans ha jobbet fick han se till att fixa körkortet ganska omgående. Han hade lovat att gå hem och fundera och höra av sig igen. Hade han tur kanske till och med företaget skulle kunna vara med och sponsra en del av det. De hade verkligen tyckt att han passade in på företaget.

Anlita en trafikskola i Stockholm för att ta körkort

Frans öppnade datorn och sökte efter en trafikskola som hade en intensivkurs. Teorin skulle definitivt inte vara några problem, men han var lite osäker på körningen. På en intensivkurs i Stockholm skulle det nog bli avhjälpt ganska fort, hoppades han.

Ett körkort skulle även öppna en annan värld insåg Frans. Han kunde sedan köpa en bil och återuppta sitt gamla fiskeintresse. Det fanns inget så rogivande som att stå och fiska i både hav och sjö. En av träffarna han fick kändes som rätt val för körkortet. Det fanns en intensivkurs som började redan nästa vecka. Körkortet skulle snart vara i hamn.

27 Dec 2022

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna