Trafikskola med handledarutbildning i Sollentuna

Vänd dig gärna till en trafikskola i Sollentuna om du är ute efter att gå en handledarutbildning. Du måste gå en sådan för att få lov att öva privat.

Med hjälp av en handledarutbildning kan du bli behörig att öva privat med en person som vill ta körkort. Det krävs av dig som handledare att du ska kunna ta ett stort ansvar vid övningskörningen. Med det menas att du klarat av att ta till dig information om vad som gäller.

Att gå en handledarkurs tar inte så lång tid. Knappt tre timmar. Det är inte heller så svårt, utan är mer som en god hjälp för att allt ska bli så bra som möjligt för den som övningskör. Tänk dig att du får en god inblick i vad du som handledare skall tänka på. Du får tips om hur man kör hållbart och hur du ska förhålla dig till din adept.

Trafikskola finns i Sollentuna

När du bestämt dig för att gå en handledarutbildning i Sollentuna återstår det bara att du tar och anmäler dig. Det kostar bara några hundralappar att gå en utbildning som ger dig behörighet att handleda en person som ska lära sig köra bil. Nästan gratis kan man tycka.

Det finns många anledningar till att man vill köra upp privat. Ibland vill du som övningskör kanske ha lite mer kött på benen innan du sätter dig vid ratten med en instruktör på en trafikskola. Kanske känner du dig mer tillfreds och mindre osäker när du har någon du känner med dig i bilen.

27 Sep 2022

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna