Tryggt och smidigt att sälja bil

Slipp mejlkontakter som bara vill fråga hundra frågor utan att komma någon vart. Ta hjälp med att sälja din bil för en betydligt enklare och smidigare process.

Robin hade tidigare lagt ut sin bil till försäljning, men bara efter några timmar tog han bort annonsen. Han blev mestadels spammad av bara pratare. För att inte tala om dem som skulle pruta flera tiotusen kronor, utan att ha sett bilen. Nej tack. Robin hade bättre saker för sig, men trots det behövde han bli av med bilen.

För Robin handlade det inte längre om att få ut så mycket som möjligt, snarare få in åtminstone något och bli av med bilen. Så han tog kontakt med en bilhandlare, som erbjöd sig att förmedla bilen, eller köpa den rätt av. Detta var Robin väldigt intresserad av och skulle läsa på mer om hur allt funkade rent praktiskt.

Enkelt att sälja din bil

Så om Robin förstod allting rätt, så erbjöd bilfirman honom att de skulle köpa bilen direkt. Det var dock det till ett lägre pris, men det var ändå ett perfekt alternativ eftersom pengarna behövdes snabbt. Det andra alternativet var att de istället förmedlade bilen åt honom. De kunde ta längre tid, men han fick ut mer och de fick en provision.

Att sälja bil till bilfirman gjorde att Robin slapp otroligt många oseriösa människor. Tid är ändå värdefullt och att spendera den på en massa skojare var inget Robin var intresserad av, så detta var ett perfekt alternativ.

24 Mar 2023

Vi är ditt bilkooperativ

Är du i behov av en bil - men vill inte lägga pengar på skatt, försäkringar, service och allt annat som kommer på köpet? Anmäl dig till ett bilkooperativ och njut av friheten som en bil för med sig - men gör det på dina villkor.

Du kan boka bil och använda den då du verkligen behöver. Det kan handla om att åka iväg för att storhandla, det kan handla om att åka iväg på en semester eller om att sticka iväg på en tjänsteresa. Du bestämmer själv. Bilkooperativ erbjuder en smidig lösning där flexibiliteten är ledordet. 

Ett bilkooperativ är en prisvärd, miljövänlig och trygg lösning. En bil står parkerad mestadelen av ett dygn. Varför inte se till att fler använder den istället? Välkommen till oss!

Senaste artiklarna